Stilrena herrjackor inspirerade av en livsstil nära havet
september 4th, 2017 @ 5:27 e m

Dunjackor, quilt-jackor, parkas, lättdunsjackor, casual-jackor, eller västar. Vad du än söker hittar du din herrjacka på Sealife.se. Inom det uttömmande sortimentet på Sealife.se läggs stor fokus, som företagsnamnet tydligt indikerar, på jackor som på olika vis kan kännas eller uppfattas som att dess designer, till viss del och i varierande utsträckning, i sin utvecklingsprocess, varit inspirerad av en livsstil nära till havet eller sjön (just speciella sjö och seglarkläder finner du dock inom underrubriken ”Sjö” alltså sealife.se/man/sjo).

Denna approach går naturligtvis igen i det urval av herrjackor som finns presenterade på Sealife.se. Detta främst i och med deras anpassning till väder, och behandling och nyttjande av material för bästa möjliga motstånd, eller avstötning, av vind och regn. Sealife.se ser alltid till att samla de bästa märkena och fortsätter att vara mycket noggranna i sitt selektiva urval.

Henri Lloyd Hollins Quilted Jacket är ett bra exempel på detta. Henri Lloyd Hollins Quilted-jackan är en quilted-jacka som ger en exklusiv känsla och en känsla av kvalitet som dessutom utstrålar stil, finess och elegans. Herrjackan är tillverkad i 100 % polyester och finns tillgänglig i färgerna olivgrön och marinblå. Inom samma kategori finner du även jackan Barbour Quilted Sander som är tillverkad av 100 % polyamid med ett foder bestående av 100 % polyester. Barbour Quilted Sander finns tillgänglig i marinblå. Andra varianter inkluderas av Barbour Ariel Quilt, Barbour Lee Quilt och Barbour Burnout Quilt som är i en litet kortare utformning.

Uncategorized

Post a Comment